bit-tech.net

Old 11th Aug 2012, 20:00   #21
Nazata
Multimodder
 
Nazata's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Westmeath
Posts: 160
Nazata has yet to learn the way of the DremelNazata has yet to learn the way of the Dremel
Quote:
Originally Posted by Slowlemon View Post
Hi Nazata

Once everything settles down and you have returned some GPU work units could you please let us know what performance you get on the GTX670. The 600 series cards should be more efficient than the 500 series but is that reflected in actual PPD?

Good luck

So far it looks like 20k PPD for a GTX 670, though considering it's prowess on games and benchmarks I'd say it'll be a lot higher once Kepler has proper software support...
Well until then 20k PPD isn't too bad considering it's doing beta work units and it has a relatively low power consumption.
Nazata is offline   Reply With Quote
Old 11th Aug 2012, 20:35   #22
Slowlemon
Multimodder
 
Join Date: Apr 2012
Location: Somerset
Posts: 133
Slowlemon has yet to learn the way of the Dremel
Hi Nazata

Thanks for the feedback. What work unit is that? On projects 8018, 8019 & 8020 my GTX560Ti gets 19,500 PPD at 900MHz but now I have the cards clocked down to 840MHz to save power they get about 18,500 PPD. These projects give the best PPD, all other projects give far less. Do you know how much power your GPU is using?
__________________
Fold till it hertz.
Folding stats
Desktop: Core i7 3770K, Asus P8Z77-V, 2x GTX560ti, Corsair HX850 PSU, Windows 7.
Workstation: 2x Xeon E5-2650, Asus Z9PE-D8 WS, Corsair HX650 PSU, Ubuntu 12.04.
Slowlemon is offline   Reply With Quote
Old 4th Oct 2012, 18:25   #23
LifeLongGamer
Minimodder
 
Join Date: Oct 2012
Location: Oxfordshire
Posts: 33
LifeLongGamer has yet to learn the way of the Dremel
Apologies for bumping an old thread but I can't get my Asus GTX670 to work. Ive followed every step on here and it is still showing as 0% yet the GPU temp goes up by about 12 degree's. Also, the GPU is definitely being detected, it is shown in the logs as Nazata's was earlier in the thread. Any idea's why it still show's 0% or is it because it isnt officially supported or something? Without a percentage completion to work on I won't be using the GPU for folding
__________________
Folding stats
LifeLongGamer is offline   Reply With Quote
Old 4th Oct 2012, 19:40   #24
Ben Lamb
Modder
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 65
Ben Lamb has yet to learn the way of the Dremel
Quote:
Originally Posted by LifeLongGamer View Post
Apologies for bumping an old thread but I can't get my Asus GTX670 to work. Ive followed every step on here and it is still showing as 0% yet the GPU temp goes up by about 12 degree's. Also, the GPU is definitely being detected, it is shown in the logs as Nazata's was earlier in the thread. Any idea's why it still show's 0% or is it because it isnt officially supported or something? Without a percentage completion to work on I won't be using the GPU for folding
Hi the gtx670 is a bit tricky to get going you need to use fah tracker v2 and a specific kepler folding core it does work as I have had one running fine. Here is a link to the full instructions of how to do it -



http://www.overclock.net/t/1271684/w...ies-kepler-gpu
Ben Lamb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 20:58.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.