bit-tech.net

Go Back   bit-tech.net Forums > Modding > Modding

Reply
 
Thread Tools View Mode
Old 14th Jan 2013, 18:02   #1
BigBig5
Single Braid Sleeving
 
BigBig5's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Hillsborough, NC, USA
Posts: 58
BigBig5 has yet to learn the way of the Dremel
Adding a expansion slot??

Hi, I want to fit an SAPPHIRE Radeon HD 7750 Low Profile Video Card in a hec ITX ITX200 case.
With some modding would the video card fit. I'm thinking off taking the bracket off and cut out some holes for the ports.



__________________
AMD
MODS:
The Blue Green Machine
BigBig5 is offline   Reply With Quote
Old 14th Jan 2013, 19:19   #2
Mankz
________
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 13,562
Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.Mankz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
Might fit size ways on above the PSU attached with a ribbon cable..
Mankz is offline   Reply With Quote
Old 14th Jan 2013, 20:36   #3
exiled
Minimodder
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
exiled has yet to learn the way of the Dremel
or just buy another itx case that would solve the issue
exiled is offline   Reply With Quote
Old 14th Jan 2013, 21:48   #4
alpaca
llama eats dremel
 
alpaca's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brussels, Belgium
Posts: 1,131
alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.alpaca is a hoopy frood who really knows where their towel is.
or in the space reserved for the dvdplayer?
__________________
my English may not be as good as I think it is...
alpaca is offline   Reply With Quote
Old 14th Jan 2013, 22:10   #5
goldstar0011
I *am* a Dremel
 
goldstar0011's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Bury, UK
Posts: 1,725
goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.goldstar0011 is definitely a rep cheat.
At least show us your setup to see what space you have to play with, can get a flexible expansion card and mount it somewhere inside if space allows
goldstar0011 is offline   Reply With Quote
Old 15th Jan 2013, 04:40   #6
jay2
Indonesian Modder
 
Join Date: Oct 2012
Location: Jakarta
Posts: 107
jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.jay2 is a hoopy frood who really knows where their towel is.
Can you mod, move your PSU near to audio jack?
cut those barrier next to psu

If i'm using half profile gpu that have card length less than 17cm, i can make it fit that case.
jay2 is offline   Reply With Quote
Old 15th Jan 2013, 05:05   #7
improprietary
FT03 is a bitch to watercool
 
Join Date: May 2011
Location: esbjerg, denmark
Posts: 305
improprietary has yet to learn the way of the Dremelimproprietary has yet to learn the way of the Dremelimproprietary has yet to learn the way of the Dremelimproprietary has yet to learn the way of the Dremelimproprietary has yet to learn the way of the Dremelimproprietary has yet to learn the way of the Dremel
remove the cd drive tray and hard drive caddy, move the powersupply to the former disc drive location over and you'll have the possibility of ~four pci half height slots with space above the psu for your hard drives.
__________________
I'm spending a year dead for tax reasons. - Douglas Adams
Wanna help me and get cloud storage? Use Dropbox http://db.tt/msbUQQC
improprietary is offline   Reply With Quote
Old 15th Jan 2013, 06:56   #8
BigBig5
Single Braid Sleeving
 
BigBig5's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Hillsborough, NC, USA
Posts: 58
BigBig5 has yet to learn the way of the Dremel
Quote:
Originally Posted by jay2 View Post
Can you mod, move your PSU near to audio jack?
cut those barrier next to psu

If i'm using half profile gpu that have card length less than 17cm, i can make it fit that case.
I can see that might work.
__________________
AMD
MODS:
The Blue Green Machine
BigBig5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
View Mode

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:08.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.