bit-tech.net

Go Back   bit-tech.net Forums > Technology > Software

Reply
 
Thread Tools
Old 15th Jan 2013, 23:16   #1
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Solved: Can't boot Windows 8

Just built my new computer and the BIOS shows everything is recognised. Put Windows 8 OEM in the disc drive and the blue logo comes up. It stays like that for a while then a blue screen flashes quickly (before I took out an old hdd it came up with windows 8 recovery not working). Then after that it resets and tries again.

Any idea what to do?
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler

Last edited by Pieface; 16th Jan 2013 at 19:26.
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 15th Jan 2013, 23:57   #2
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
The message that pops up is

Recovery

Your PC needs to be repaired

The operating system couldn't be loaded because a critical system driver is missing or contains errors

File:\windows\system32\drivers\sdbus.sys
Error Code:0xc0000098
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 00:22   #3
GoodBytes
How many wifi's does it have?
 
GoodBytes's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 12,060
GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
Hmmm... to be sure, you did a clean install, right?
__________________
Nv GPU Pro - Automate your graphic card overclock base on what you run, reduce power and noise. Designed for Laptops and Desktops. Filled with features.

Core i7 930 2.8GHz | G.Skill Pi 6GB 1600MHz 7-5-7-24 1.5V | Gigabyte GA-X58A-UD5 | GeForce GTX 260 | W.D Caviar Black 1TB | Corsair AX750 | Noctua NH-U12P | Xonar Essence STX | Win8 Pro 64-bit | Dell U2410 - 1920x1200 | OCZ Vertex 4 250GB
GoodBytes is online now   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 00:59   #4
dullonien
Master of the unfinished.
 
dullonien's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Lincoln, UK.
Posts: 1,224
dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.dullonien is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
Sounds like the hdd you've got in there already has a installation of windows on it, but since the hardware has changed it can't be used.

Are you trying to install a fresh copy of windows? If so, make sure that your optical drive is set as first boot device in the bios and press any key when prompted. Or is the error message coming up when booting from the DVD?
__________________
Main SilverStone FT03B | 2500K@4.0GHz | Corsair H70 | Maximus IV Gene-Z | 16GB DDR3 | Zotac GTX 470 | Corsair AX750 | 2 x HP ZR24w's | Server Antec 300 | Q6600 | Corsair H50 | EVGA 680i Sli | 8GB DDR2 | Sapphire HD4870 | Corsair HX520 | HighPoint RocketRAID 2680SGL | Renderer Lian-Li V300 | E6600 | Titan Fenrir | Abit Fatal1ty F-190HD | 4GB DDR2 | HIS X1950XT | Storage 12.5TB of Seagate HDD's |
dullonien is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 01:03   #5
kenco_uk
I unsuccessfully then tried again
 
kenco_uk's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bourne, Lincolnshire, UK
Posts: 9,559
kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.kenco_uk is definitely a rep cheat.
Do you have an sdcard reader plugged in? Maybe using one of the usb mobo headers? Try unplugging it and see if it'll continue with the install.
__________________
formaggio gāteau
kenco_uk is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 08:20   #6
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Trying to install a fresh copy yeah. Should be a brand new SSD. And the optical drive is first boot
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 08:23   #7
sniperdude
Supermodder
 
sniperdude's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 503
sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.
remove all other drives you just want the ssd and the cd drive connected
__________________
2500k @4.1Ghz /BeQuiet Dark rock advanced / Gigabyte Z68 UD4 /8GB Corsair Vengeance /MSI twin frozr GTX 670 /Audigy 4 Platinum Pro /128GB+64GB Crucial M4's /Antec P182 /BeQuiet Dark Power Pro 650W.
sniperdude is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 08:44   #8
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
That's all that is connected
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 09:02   #9
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Just had a look at the disc to find 3 scratches all along the disc on it :/. My nail catches on them as well


Is there another way to install it on there using the same Microsoft code? As I don't want to have to wait a week for an RMA
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:17   #10
Cozmo87
"huh hurmm!!!"
 
Cozmo87's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: northwich
Posts: 207
Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.
hi I been playing around this morring with windows 8 preview. I did a fresh install, same message, I reinstalled it but where you delete that drive you must then make new and then format, not just make now I think, worked for me on second boot. hope it helps
Cozmo87 is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:18   #11
Cozmo87
"huh hurmm!!!"
 
Cozmo87's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: northwich
Posts: 207
Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Cozmo87 is a hoopy frood who really knows where their towel is.
Quote:
Originally Posted by Pieface View Post
Just had a look at the disc to find 3 scratches all along the disc on it :/. My nail catches on them as well


Is there another way to install it on there using the same Microsoft code? As I don't want to have to wait a week for an RMA
if there only light scratches should't matter to much.
Cozmo87 is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:42   #12
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Quote:
Originally Posted by Cozmo87 View Post
hi I been playing around this morring with windows 8 preview. I did a fresh install, same message, I reinstalled it but where you delete that drive you must then make new and then format, not just make now I think, worked for me on second boot. hope it helps
I don't get that far. I get the windows logo without the circle loading thing but then the message comes up. I can't do anything
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:48   #13
sniperdude
Supermodder
 
sniperdude's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 503
sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.sniperdude is definitely a rep cheat.
what version of the disk do you have mate?
__________________
2500k @4.1Ghz /BeQuiet Dark rock advanced / Gigabyte Z68 UD4 /8GB Corsair Vengeance /MSI twin frozr GTX 670 /Audigy 4 Platinum Pro /128GB+64GB Crucial M4's /Antec P182 /BeQuiet Dark Power Pro 650W.
sniperdude is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:50   #14
aramil
Keeping it Kerbal.....
 
aramil's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Worcester, UK
Posts: 585
aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.aramil is definitely a rep cheat.
Unplug all the sata cables and drives and then reconnect dvdrom and the drive you want to install to and test again.

Also make sure your ram is seated propperly.

Sent on my CM10 JB powered i9100 by TapaTalk 2
__________________
System: Intel i5 3570K delidded CLU @ 4.6Ghz | Asus Stabertooth Z77 (2003) | Asus GTX560-TI Direct cuII | OCZ Agility 3 120Gb | Samsung 1Tb F2 | WD 500Gb | Corsair 750TX v2 | 8Gb (2x4) Corsair Vengence | Corsair K90 Keyboard | XSPC-Raystorm-750-RS2400 (2 X Akasa viper) | Casecom 5288 | Samsung LS24B300HL / LE46C750 | Windows 8.1 (update1) Pro 64bit | Audio: Linn Classik & Keilidh Speakers
aramil is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 10:56   #15
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Quote:
Originally Posted by aramil View Post
Unplug all the sata cables and drives and then reconnect dvdrom and the drive you want to install to and test again.

Also make sure your ram is seated propperly.

Sent on my CM10 JB powered i9100 by TapaTalk 2
Ok thanks. Ill try that when I finish work and hope lol. I did notice the ssd kept not wanting to connect to the cable so it might be that (I hope)
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 11:04   #16
steveo_mcg
I Mod, Therefore I Own
 
Join Date: May 2005
Location: Edinburgh
Posts: 5,842
steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.steveo_mcg is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
Can you get an *ahem* borrowed copy to install then put your valid licence key in?
__________________
ook
steveo_mcg is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 13:29   #17
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Nobody I knows has a Windows 8 OEM disc
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 18:36   #18
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Tried it through a different disk drive and now it flashes up Your computer ran into a problem then restarts over and over again.

I just want to play on my new PC Any idea whats wrong?
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 18:47   #19
GoodBytes
How many wifi's does it have?
 
GoodBytes's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 12,060
GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.GoodBytes is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
So it's a new PC!
Try Windows 7.. we need to know if it's something wrong with Windows 8 not liking your computer, or hardware fault.
__________________
Nv GPU Pro - Automate your graphic card overclock base on what you run, reduce power and noise. Designed for Laptops and Desktops. Filled with features.

Core i7 930 2.8GHz | G.Skill Pi 6GB 1600MHz 7-5-7-24 1.5V | Gigabyte GA-X58A-UD5 | GeForce GTX 260 | W.D Caviar Black 1TB | Corsair AX750 | Noctua NH-U12P | Xonar Essence STX | Win8 Pro 64-bit | Dell U2410 - 1920x1200 | OCZ Vertex 4 250GB
GoodBytes is online now   Reply With Quote
Old 16th Jan 2013, 19:19   #20
Pieface
I Mod, Therefore I Own
 
Pieface's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Chester, England
Posts: 3,055
Pieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpitPieface is almost as Godly as yodasarmpit
Quote:
Originally Posted by GoodBytes View Post
So it's a new PC!
Try Windows 7.. we need to know if it's something wrong with Windows 8 not liking your computer, or hardware fault.
She's alive!

It seems like the gtx580 didn't want to boot it, so therefore I used the onboard graphics and it worked hallelujah

Thanks for all your help everyone
__________________
"I've never played the original Starcraft" - Bindi thought this was so shocking it needed going in Pie's sig.
@dominicpybus My Flickr
PC: CPU: i7 3770//GPU: EVGA GTX660ti//Memory: 16GB Corsair Vengeance//1st Drive: 120GB SSD//2nd Drive: 1TB Samsung F2//CPU Cooler: Corsair H70 Hydro Cooler
Pieface is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:56.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.