bit-tech.net

Go Back   bit-tech.net Forums > Technology > Tech Support

Reply
 
Thread Tools
Old 19th Apr 2017, 13:37   #1
oscy
Supermodder
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 569
oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.
What's this icon in the taskbar? (Avast?)

This just randomly showed up, but clicking does nothing, nothing happens when the mouse is over it, and I don't see any new dodgy processes:



Maybe to do with Avast?
__________________
Filler
oscy is offline   Reply With Quote
Old 19th Apr 2017, 16:22   #2
Pookie
Level 0
 
Pookie's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Newton Scabbot
Posts: 3,413
Pookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming SaiyanPookie is a Super Spamming Saiyan
Looks like Avast secure line to me. Does that show up in add and remove programs?
__________________
Unlimited Fibre Broadband 38Inc Per month including line Rental!
http://pulse8broadband.co.uk/fibreoptic-broadband
Pookie is offline   Reply With Quote
Old 19th Apr 2017, 23:17   #3
oscy
Supermodder
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 569
oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.oscy is definitely a rep cheat.
Quote:
Originally Posted by Pookie View Post
Looks like Avast secure line to me. Does that show up in add and remove programs?
This time I started the computer up, it's gone again.

Only the free antivirus in add/remove programs.
__________________
Filler
oscy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:07.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.