bit-tech.net

Old 22nd Aug 2016, 13:16   #1
Scorpuk
Hypermodder
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Ayrshire, Scotland
Posts: 699
Scorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run Crysis
HFM Crashes regularly

Anyone else having problems with HFM.NET 0.9.6.501?

Keeps on crashing on me.


Even tried a reinstall and still the same problem.


This is on windows 10.
__________________
Enthoo Evolv ATX Glass; Asus Maximus VIII Formula; i7-6700K; GTX 1080 Ti SLI; 32GB DDR4 3200MHz; SuperFlower Platinum 1200W; Samsung 950 Pro 512GB M.2 ; 4TB HDD; Windows 10 Pro.
Scorpuk is offline   Reply With Quote
Old 22nd Aug 2016, 14:37   #2
DocJonz
Another CPC refugee .....
 
DocJonz's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The North
Posts: 975
DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.DocJonz is the Cheesecake. Relix smiles down upon them.
I've seen something similar when clients are off-line and then come back on-line, causing HFM.NET to crash.
__________________
Folding stats
Folding Farm Stats (HFM): http://www.docjonz.net/summary.html
DocJonz is offline   Reply With Quote
Old 22nd Aug 2016, 14:40   #3
Scorpuk
Hypermodder
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Ayrshire, Scotland
Posts: 699
Scorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run Crysis
I did notice clients going offline and then coming back in the previous version even though they never went offline in the first place.

May have to reinstall the previous version then.


Cheers.
__________________
Enthoo Evolv ATX Glass; Asus Maximus VIII Formula; i7-6700K; GTX 1080 Ti SLI; 32GB DDR4 3200MHz; SuperFlower Platinum 1200W; Samsung 950 Pro 512GB M.2 ; 4TB HDD; Windows 10 Pro.
Scorpuk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:08.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.