bit-tech.net

Go Back   bit-tech.net Forums > Partner Forums > Asus UK

Reply
 
Thread Tools
Old 29th Jan 2015, 10:04   #1
Xir
I Mod, Therefore I Own
 
Xir's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Saxony / Germany
Posts: 5,111
Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.
ASUS VW246H - Does not connect to HDMI

Hi,
I have a problem with the HDMI connection on my VW246H Monitor.

I could not get my laptop to connect to the monitor (it only has HDMI-out).
But:
If another input source is beeing used (PC via DVI), the notebook does connect to the monitor via HDMI.

I suspect the monitor simply doesn't look for a connection long enough for the notebook to handshake, and then goes to standby. (as it goes to standby rather quickly, just a few seconds)

Is there any way I can remedy this?

Best regards,

Xir
__________________
SN25P
A64 3700+ (San Diego)
2 GB DDR400 OCZ Platinum EL 2-3-2-5 1T
X1800XT 512mb Sapphire
200GB Samsung SP2004C 24" Asus VW246H 1920x1080
Xir is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2015, 12:20   #2
Xir
I Mod, Therefore I Own
 
Xir's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Saxony / Germany
Posts: 5,111
Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.
Well, thanks for the quick answer anyway
__________________
SN25P
A64 3700+ (San Diego)
2 GB DDR400 OCZ Platinum EL 2-3-2-5 1T
X1800XT 512mb Sapphire
200GB Samsung SP2004C 24" Asus VW246H 1920x1080
Xir is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 11:02   #3
Teelzebub
Up yours GOD,Whats best served cold
 
Teelzebub's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Culloden / Hell
Posts: 15,800
Teelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming Saiyan
Good old Asus their reps here really are rubbish Asking questions here is akin to asking it in a graveyard ffs
__________________
bt was once a great and vibrant forum wtf happened to it? , there must be a Hex on us back to mediocrity Get back under your bridges you scummy Troll's and STFU Mountain mods case, Enermax 1250w PSU, Asus Maximus V Extreme, i7 3770k @ 14.6ghz, Samsung 840 250gb SSD. 500gb Seagate,Corsair H80i wind tunnel, 16gb Corsair Vengeance pro 1866mhz,4xEVGA GTX 670 quad SLI 2 x Dell U27" @ 2560 x 1440, 4 bags of weed

Last edited by Teelzebub; 29th Jul 2015 at 11:08.
Teelzebub is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 11:19   #4
TheMadDutchDude
Mod Master
 
TheMadDutchDude's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Broadview Hts, OH, USA
Posts: 2,704
TheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming Saiyan
So when I emailed them asking if they needed someone to cover their PR and various forums, and they told me "we've got it covered, thank you." ... NO, NO you do not.
__________________
Gamer: ASRock X99E-ITX/ac | Intel Core i7-5820K @ 4 GHz | Corsair Vengeance LPX 2x8GB | GALAX GTX 980 HOF | Samsung SM951 256GB NVMe + 2x Samsung 850 EVO 250GB in RAID0 + 1TB HDD | Corsair RM650 | Thermaltake Core X1 | Custom CPU Water Cooling | Win 10 Home | CM Masterkeys Pro L | Logitech G502 | Logitech G920
Ultrabook: ASUS ZenBook UX305F
TheMadDutchDude is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 12:05   #5
David
RIP Tel
 
David's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Somewhere over the rainbow, weigh a pie
Posts: 11,256
David is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming SaiyanDavid is a Super Spamming Saiyan
Good old Asus, helpful as ever!

How many new Asus reps have we had? What a piss poor display.
__________________
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!

Main rig - 6700K|Z170|32GB|256GB M.2|500GB SSDs|8TB NAS|GTX 980|3007WFP-HC|Parvum S2.0
David is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 15:05   #6
Teelzebub
Up yours GOD,Whats best served cold
 
Teelzebub's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Culloden / Hell
Posts: 15,800
Teelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming SaiyanTeelzebub is a Super Spamming Saiyan
Quick enough when they want us to test a bench mark out for them but simple basic manners in their PR is non existent, They both suck and blow
__________________
bt was once a great and vibrant forum wtf happened to it? , there must be a Hex on us back to mediocrity Get back under your bridges you scummy Troll's and STFU Mountain mods case, Enermax 1250w PSU, Asus Maximus V Extreme, i7 3770k @ 14.6ghz, Samsung 840 250gb SSD. 500gb Seagate,Corsair H80i wind tunnel, 16gb Corsair Vengeance pro 1866mhz,4xEVGA GTX 670 quad SLI 2 x Dell U27" @ 2560 x 1440, 4 bags of weed
Teelzebub is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 15:26   #7
Ant.ASUS
What's a Dremel?
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 17
Ant.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming Saiyan
To be fair I only started in June and this question is from January...

Have you tried manually setting the laptop to output to a projector or other source? Often there is a function key to do this but if not you can look through display settings.
Ant.ASUS is offline   Reply With Quote
Old 29th Jul 2015, 20:25   #8
TheMadDutchDude
Mod Master
 
TheMadDutchDude's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Broadview Hts, OH, USA
Posts: 2,704
TheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming SaiyanTheMadDutchDude is a Super Spamming Saiyan
There were reps before you, Ant. It's still a poor show.
__________________
Gamer: ASRock X99E-ITX/ac | Intel Core i7-5820K @ 4 GHz | Corsair Vengeance LPX 2x8GB | GALAX GTX 980 HOF | Samsung SM951 256GB NVMe + 2x Samsung 850 EVO 250GB in RAID0 + 1TB HDD | Corsair RM650 | Thermaltake Core X1 | Custom CPU Water Cooling | Win 10 Home | CM Masterkeys Pro L | Logitech G502 | Logitech G920
Ultrabook: ASUS ZenBook UX305F
TheMadDutchDude is offline   Reply With Quote
Old 30th Jul 2015, 06:11   #9
Xir
I Mod, Therefore I Own
 
Xir's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Saxony / Germany
Posts: 5,111
Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.
Quote:
Originally Posted by Ant.ASUS View Post
To be fair I only started in June and this question is from January...
Ah welcome then.
I understand that, but this Asus-forum exists since 2014, so someone must have been here before you.

Quote:
Originally Posted by Ant.ASUS View Post
Have you tried manually setting the laptop to output to a projector or other source? Often there is a function key to do this but if not you can look through display settings.
Yes I have, and it wil output to two other devices (Toshiba and Epson) but not to this monitor.
__________________
SN25P
A64 3700+ (San Diego)
2 GB DDR400 OCZ Platinum EL 2-3-2-5 1T
X1800XT 512mb Sapphire
200GB Samsung SP2004C 24" Asus VW246H 1920x1080
Xir is offline   Reply With Quote
Old 30th Jul 2015, 16:00   #10
Ant.ASUS
What's a Dremel?
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 17
Ant.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming SaiyanAnt.ASUS is a Super Spamming Saiyan
Quote:
Originally Posted by Xir View Post


Yes I have, and it wil output to two other devices (Toshiba and Epson) but not to this monitor.
So it only happens when the specific monitor is connected to that specific laptop, and every other combination works fine, regardless of inputs?

That's really strange, not sure what the problem is in that case
I'll let you know if I can find out a solution

Have you tried a HDMI-DVI cable, or a DVI adaptor? Might be a weird compatibility issue going on.
Ant.ASUS is offline   Reply With Quote
Old 31st Aug 2015, 06:18   #11
Xir
I Mod, Therefore I Own
 
Xir's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Saxony / Germany
Posts: 5,111
Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.Xir is definitely a rep cheat.
DVI works, but the PC is connected to that, hence the HDMI in.

It simply goes into standby before the connection is built up, that's why I suspect the handshake-time is too short. (and there's probably no way for a customer to change that)
__________________
SN25P
A64 3700+ (San Diego)
2 GB DDR400 OCZ Platinum EL 2-3-2-5 1T
X1800XT 512mb Sapphire
200GB Samsung SP2004C 24" Asus VW246H 1920x1080
Xir is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:02.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.