bit-tech.net

Go Back   bit-tech.net Forums > Technology > Custom PC and bit-tech Folding Team

Reply
 
Thread Tools
Old 17th Sep 2012, 09:57   #1
Scorpuk
Supermodder
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Ayrshire, Scotland
Posts: 566
Scorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run CrysisScorpuk can run Crysis
[Resolved] Could not connect to Assignment Server

Getting this at the moment:

Code:
[07:54:16] + No unsent completed units remaining.
[07:54:16] - Autosend completed
[07:54:16] + Attempting to get work packet
[07:54:16] Passkey found
[07:54:16] - Will indicate memory of 64426 MB
[07:54:16] - Connecting to assignment server
[07:54:16] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
http://assign.stanford.edu:8080/[07:54:36] - Could not CosmHTTPOpen
[07:54:36] + Could not connect to Assignment Server
[07:54:36] Connecting to http://assign2.stanford.edu:80/
[07:54:56] - Could not CosmHTTPOpen
[07:54:56] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:54:56] + Couldn't get work instructions.
[07:54:56] - Attempt #1  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[07:55:02] + Attempting to get work packet
[07:55:02] Passkey found
[07:55:02] - Will indicate memory of 64426 MB
[07:55:02] - Connecting to assignment server
[07:55:02] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
[07:55:22] - Could not CosmHTTPOpen
[07:55:22] + Could not connect to Assignment Server
[07:55:22] Connecting to http://assign2.stanford.edu:80/

Was something to do with my internet connection. I moved settings in router towards quality rather than speed.
__________________

Folding Summary
Phantek Enthoo Primo; Asus Sabertooth X79; i7-3930K; 2 x EVGA GeForce GTX TITAN BLACK Hydro Copper Signature; 16GB DDR3 2400MHz; Silverstone SilverStone SST-ST1200-G; Samsung 500GB 840 Evo; 2TB HDD; Windows 7 Ult. 64bit.

Last edited by Scorpuk; 17th Sep 2012 at 10:20.
Scorpuk is offline   Reply With Quote
Old 10th Oct 2012, 11:19   #2
Jay88018
Modder
 
Join Date: Sep 2012
Location: Scotland
Posts: 68
Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.Jay88018 is a hoopy frood who really knows where their towel is.
Sorry to bring up an old thread, but starting last week, on FAH start up, im unable to connect to the server.......i know it might not be the same problem, but im a complete newbie with folding, and dont have a clue how to fix this. Dont even know where to look for any reports to help give info out on the problem.....any help guys, i just started folding, so dont wanna give up .
__________________
i7 3820 @ 4.875ghz / Sabertooth X79 / MSi Twin frozer3 680gtx oc / Corsair 32gb quad kit / 128gb m4 ssd + 2tb hdd / Xonar dx / Ocz zx 1250w / H100 / Slightly modded Corsair 700D / 7 Pro
Jay88018 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:34.
Powered by: vBulletin Version 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.