bit-tech 2017 refresh feedback: Bugs and errors

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by Dogbert666, 27 Jun 2017.

  1. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    11,732
    Likes Received:
    1,465
    You missed the contraction - Thought've :p:
     
  2. bawjaws

    bawjaws Well-Known Member

    Joined:
    5 Dec 2010
    Posts:
    2,424
    Likes Received:
    56
  3. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    I've had a few drinks... :lol::lol::lol::lol::lol::thumb::winking::thumb::cooldude:
     
  4. MadGinga

    MadGinga oooh whats this do?

    Joined:
    19 Mar 2009
    Posts:
    1,607
    Likes Received:
    42
    You can chalk this one up to crazy work IE11 shenaigans, but thought i'd share it, incase its a easy fix/issue for others...
    [​IMG]

    P.S. I would like to say thanks for the patience and interest you @MLyons have shown in fixing issues raised by us users and for involving yourself in the wider forum :thumb:
     
  5. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    Please don't tell me that's at 100% zoom... What settings are you using? Wait hang on a second you're on a tech forum, why you using IE? :rollingeyes:

    :blush:Thanks. Honestly means a lot.
    [​IMG]

    EDIT: doesn't happen in edge. IE only issue == vodka needed
     
    Last edited: 2 Aug 2017
  6. MadGinga

    MadGinga oooh whats this do?

    Joined:
    19 Mar 2009
    Posts:
    1,607
    Likes Received:
    42
    Oh god no, super zoomed out, so could fit the different image weirdness I was seeing in a single screenshot :grin:
    Yes, I know, IE11 + work proxies + incompetent outsourced IT department = probable source/cause but hey don't want you having nothing to do :naughty:
     
  7. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    IT's funny you mention your IT department this seems to be 100% on us actually as it happens to me at home. :duh:

    That's one thing I can't see happening anytime soon :happy:
    I'm looking into the issue now but any fix I make probably won't go live today as I mainly work onm the forum and 2 of the people that can apply the fix to the site are on holiday :blah:
     
  8. MadGinga

    MadGinga oooh whats this do?

    Joined:
    19 Mar 2009
    Posts:
    1,607
    Likes Received:
    42
    Its not overly breaking anything, so no rush required :)
    Would be nice to have captions/descriptions for the screenshots/pics too...
     
  9. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    Already fixed on my end just waiting for it to be applied to the server ;) It was just IE doing IE things different to every other browser.

    This might actually be a work in progress if i remember correctly.
     
    MadGinga likes this.
  10. wolfticket

    wolfticket Downwind from the bloodhounds

    Joined:
    19 Apr 2008
    Posts:
    2,549
    Likes Received:
    106
    Are gif uploads either blocked or not working? I tried a few yesterday and got an error message.
     
  11. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    For profile avatars?
     
  12. wolfticket

    wolfticket Downwind from the bloodhounds

    Joined:
    19 Apr 2008
    Posts:
    2,549
    Likes Received:
    106
    No, for use in a post. I was trying to upload either directly to a post (using the upload button that seems to be available intermittently) or to a personal album. Neither worked. Both went through 0-100% uploaded and then threw up and error.
     
  13. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    It's currently locked to certain parts of the forums while we evaluate the effect of it. Would rather be safe than tons of image suddenly being uploaded.
    Now this I'm interested in. Any chance you can upload and of the gifs you were trying to upload so i can have a look. Can't remember from the top of my head if it's some setting I've maybe over tuned or intentional. Also anf other info on the image would help. Also browser and OS? Please for the love of all that is holy don't say IE...
     
  14. wolfticket

    wolfticket Downwind from the bloodhounds

    Joined:
    19 Apr 2008
    Posts:
    2,549
    Likes Received:
    106
    What's wrong with Internet Explorer 9 :oldconfused:...

    Nah, Firefox, Windows 10 :thumb:

    I was trying to upload a gif of Tacoma Narrows Bridge (for reasons :happy:) using this page:
    https://forums.bit-tech.net/index.php?media/add&album=true
    ...and none of the following files worked:
    ...giving this error after completing the progress bar:
    The same happened when clicking the "upload file" button on a post.

    As far as I can tell they're all pretty unexceptional and reasonably small sized gifs. JPEGs work fine.
     
  15. Pookie

    Pookie So this is permanence, love's shattered pride.

    Joined:
    4 May 2010
    Posts:
    3,429
    Likes Received:
    116
    When I enter a thread its always on the first page, how can I set it so that its on the last? EG when I go into latest purchases its on page 1 which was started on 2007 :(
     
  16. MLyons

    MLyons Half doge/ half dev Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    3 Mar 2017
    Posts:
    486
    Likes Received:
    75
    it should go to the last page read if not you can click the highest number under the thread in the thread list page.
     
  17. Pookie

    Pookie So this is permanence, love's shattered pride.

    Joined:
    4 May 2010
    Posts:
    3,429
    Likes Received:
    116
    Thanks MLyons, I have to always click the highest number. If that's just how it is then no worries :thumb:
     
  18. TheMadDutchDude

    TheMadDutchDude Flying Dutchman

    Joined:
    23 Aug 2013
    Posts:
    3,001
    Likes Received:
    92
    Im not sure if it has been mentioned, but with Chrome on Android, there's a slight issue with the editing of a post. The save changes button doesn't appear unless you tap in the rough area it should be. No biggie, but I thought I'd point it out. :)
     
  19. IanW

    IanW Grumpy Old Git

    Joined:
    2 Aug 2003
    Posts:
    5,892
    Likes Received:
    127
    Seeing looooooong (90sec-ish) delays fetching icons.css from file.myfontastic.com when loading the front page of the site. (FF 54.0 on Ubuntu 17.10)
     
  20. Mr_Mistoffelees

    Mr_Mistoffelees Grand Vizier

    Joined:
    26 Aug 2014
    Posts:
    1,033
    Likes Received:
    17
    Having the same problem here on Opera Developer 48.0.2679.0.
     

Share This Page