1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

bit-tech even slower again

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by Teelzebub, 3 Nov 2014.

  1. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    As the title says BT is really slow tonight ?
     
    Last edited: 19 Feb 2015
  2. bulldogjeff

    bulldogjeff The modding head is firmly back on.

    Joined:
    2 Mar 2010
    Posts:
    8,403
    Likes Received:
    634
    I thought it was just me tha was on a go slow on here mate
     
  3. adidan

    adidan Avatar is nearly back in season.

    Joined:
    25 Mar 2009
    Posts:
    12,092
    Likes Received:
    781
    Likewise
     
  4. bawjaws

    bawjaws Well-Known Member

    Joined:
    5 Dec 2010
    Posts:
    3,037
    Likes Received:
    188
    It's gone slow again just now :(
     
  5. andrew8200m

    andrew8200m Well-Known Member

    Joined:
    4 May 2009
    Posts:
    2,145
    Likes Received:
    117
    Rather slow for m too.. server work in the works?
     
  6. yodasarmpit

    yodasarmpit No longer the other Brett.

    Joined:
    27 May 2002
    Posts:
    11,202
    Likes Received:
    135
    Under Dennis the poor hamsters were really struggling, I think now that we are under Hexus someone's forgot to feed them.

    Yeah, the sites running slow here too as well as some odd rendering of the top and bottom banners.
     
  7. andrew8200m

    andrew8200m Well-Known Member

    Joined:
    4 May 2009
    Posts:
    2,145
    Likes Received:
    117
    I thought that was just my Ipad being dodgy after the OS8 disaster, I hope they sort this as Ive been cursing apple :D
     
  8. yodasarmpit

    yodasarmpit No longer the other Brett.

    Joined:
    27 May 2002
    Posts:
    11,202
    Likes Received:
    135
    I thought the same, but getting the same issue on any browser PC, Phone, Tablet.
     
  9. Pistol Puppy

    Pistol Puppy New Member

    Joined:
    1 Apr 2014
    Posts:
    66
    Likes Received:
    8
    We are aware of this and looking at what the cause is.

    Please bare with us :)
     
  10. yodasarmpit

    yodasarmpit No longer the other Brett.

    Joined:
    27 May 2002
    Posts:
    11,202
    Likes Received:
    135
    See screenshot below for footer placement/rendering error.

    [​IMG]


    This was on ios8 with latest version of Chrome, although occassionally getting the same thing with Chrome on Win7.
    I believe ive seen the same in Safari on ios8 and firefox on Win7.
     
    Last edited: 4 Nov 2014
  11. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    Just got that as well
     
  12. RedFlames

    RedFlames ...is not a Belgian football team

    Joined:
    23 Apr 2009
    Posts:
    9,736
    Likes Received:
    842
    I keep getting this on chrome, usually when trying to post/reply -

    [​IMG]

    I thought it was due to adblock acting up but even after removing it, it keeps doing it...
     
  13. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    I'm still getting what Yoda was getting
     
  14. yodasarmpit

    yodasarmpit No longer the other Brett.

    Joined:
    27 May 2002
    Posts:
    11,202
    Likes Received:
    135
    The issue with the foorter being rendered out of place is still occurring (Chrome on Win7)

    [​IMG]
     
  15. andrew8200m

    andrew8200m Well-Known Member

    Joined:
    4 May 2009
    Posts:
    2,145
    Likes Received:
    117
    Win 7 firefox, win 7 IE, win 7 chrome.
    Win 8 firefox, win 8 IE, win8 chrome
    win 8.1 firefox, win 8.1 IE, win8.1 chrome, win8.1 Safari
    OSX safari
    IOS safari

    I can but assume its everything..
     
  16. Gareth Halfacree

    Gareth Halfacree WIIGII! Staff Administrator Super Moderator Moderator

    Joined:
    4 Dec 2007
    Posts:
    10,761
    Likes Received:
    897
    I'm hesitant to post this, 'cos whenever I do I get jumped on by people who assume I'm talking for The Man and denying there's a problem, but here goes: as Just Another Forum User, I'm not seeing the problem here. The site's nice and speedy, the footer is in the right place, everything's hunky-dory. Viewing with Firefox 33.0 on Linux, Firefox 33.0 on OS X, Chrome on Android 4.4.4, Chrome 39.0.2171.52 beta on Linux, Chrome 38.0.2125.111 on Linux, logged in to the forums or logged out. It's all good - except for the problem seen in Yoda's screenshot of the top bar overlaying the advert, which only seems to happen in certain window sizes.

    [​IMG]

    I am seeing bad gateway errors when trying to link through to news stories, which usually fix upon a reload or two, but none of the above. I wonder what the difference between our setups is?

    EDIT: I've even tried my Windows 8 virtual machine: still no problem. The adverts aren't blocked, but Flash isn't installed so they're not showing; ignore the date and time, that's just when I last saved the virtual machine's state!

    [​IMG]
     
    Last edited: 10 Nov 2014
  17. andrew8200m

    andrew8200m Well-Known Member

    Joined:
    4 May 2009
    Posts:
    2,145
    Likes Received:
    117
    Don't get me wrong, its not every instance of a page loading that it happens and as IOS on phones and ipads is full screen regardless I don't think windows has much to do with it. Its an odd one for sure, nothing of great issue, only an annoyance when you have to render a page again.

    the bad gateway error however seems to happen in what I can only assume in peak times. Early morning, lunch and evenings. Any other times I seem to be issue free but that could just be coincidental.
     
  18. Flibblebot

    Flibblebot Smile with me

    Joined:
    19 Apr 2005
    Posts:
    4,622
    Likes Received:
    141
    I wonder whether it's one of the adverts that's causing the issue somehow? As andrew says above, it's not on every page, perhaps only on about 10-20% of pages, but I haven't really noticed any common theme. It's almost always fixed on a page refresh.
     
  19. Shirty

    Shirty Time travelling rogue Super Moderator

    Joined:
    18 Apr 1982
    Posts:
    11,868
    Likes Received:
    1,329
    Very odd, I've experienced none of these problems at all...
     
  20. Nexxo

    Nexxo Bargaining chip

    Joined:
    23 Oct 2001
    Posts:
    32,937
    Likes Received:
    1,118
    I'd rather keep my clothes on, if it's all the same... :worried:
     

Share This Page