1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bit tech was it just me

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by Kovoet, 31 Aug 2014.

  1. Parge

    Parge the worst Super Moderator

    Joined:
    16 Jul 2010
    Posts:
    12,844
    Likes Received:
    541
    I can still only send about 50% of PMs....
     
  2. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    I'm getting a bad gateway error when I try to click on the comments link in the Coolermaster Quickfire Rapid-i review.

    Anyone else?
     
  3. adidan

    adidan Avatar is in season. See it while stocks last.

    Joined:
    25 Mar 2009
    Posts:
    12,422
    Likes Received:
    923
    Not here bud.
     
    David likes this.
  4. adidan

    adidan Avatar is in season. See it while stocks last.

    Joined:
    25 Mar 2009
    Posts:
    12,422
    Likes Received:
    923
    I still get the following error message when trying to use the quick link 'mark forums read'

    Just me?
     
  5. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    Same here, Dan.
     
    adidan likes this.
  6. adidan

    adidan Avatar is in season. See it while stocks last.

    Joined:
    25 Mar 2009
    Posts:
    12,422
    Likes Received:
    923
    Cheers mate.
     
  7. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    I'm getting random database errors when accessing the forum.

    [​IMG]
     
  8. Pookie

    Pookie So this is permanence, love's shattered pride.

    Joined:
    4 May 2010
    Posts:
    3,475
    Likes Received:
    128
    Me too. Looks like the same issue we had a few weeks back :sigh:
     
  9. Noob?

    Noob? New Member

    Joined:
    18 Oct 2009
    Posts:
    3,349
    Likes Received:
    159
    Yep, same here.
     
  10. mrbungle

    mrbungle Undercooked chicken giver

    Joined:
    20 Sep 2004
    Posts:
    5,286
    Likes Received:
    158
    This again :(
     
  11. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    It happens every time I try to access User CP
     
  12. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    Yeah getting the same myself. Are the staff reading this thread ?
     
  13. Shirty

    Shirty Time travelling rogue Super Moderator

    Joined:
    18 Apr 1982
    Posts:
    11,912
    Likes Received:
    1,354
    Thanks mysterious masked superhero!
     
  14. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    Anyone else having fun trying to read Antony's GPU power efficiency blog?

    [​IMG]
     
  15. David

    David RIP Tel

    Joined:
    7 Apr 2009
    Posts:
    12,708
    Likes Received:
    1,863
    Anyone else lost the visible links to UserCP, thread tools etc..?

    [​IMG]

    You can still click on them, but the text has gone.
     
  16. Flibblebot

    Flibblebot Smile with me

    Joined:
    19 Apr 2005
    Posts:
    4,627
    Likes Received:
    146
    Nope, still there for me, but I'm using the Light theme.
     
  17. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    Still there for me too
     
  18. GeorgeK

    GeorgeK Swinging the banhammer Super Moderator

    Joined:
    18 Sep 2010
    Posts:
    8,106
    Likes Received:
    343
    I seem to get that all over the site... I've contacted staff about it but have heard nothing back. I'll try again tomorrow I think.

    Still there for me...
     
  19. koaschten

    koaschten New Member

    Joined:
    24 Mar 2011
    Posts:
    25
    Likes Received:
    1
  20. GeorgeK

    GeorgeK Swinging the banhammer Super Moderator

    Joined:
    18 Sep 2010
    Posts:
    8,106
    Likes Received:
    343
    A fix has been implemented for the 502s - if you get any more could you post them here please and I'll pass them on. I can't find any atm so hopefully it's now sorted.
     

Share This Page