1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mining only using 2-5% of GPUs power

Discussion in 'bit-tech Folding Team' started by TaRkA DaHl, 29 Mar 2014.

  1. TaRkA DaHl

    TaRkA DaHl New Member

    Joined:
    15 Mar 2011
    Posts:
    1,635
    Likes Received:
    146
    R290 in a 2600k system with 16Gb 2133 RAM.

    No OC on GPU currently, just installed FAH, single GPU system using V7 of the client.

    Fresh install tried, changed AMD drivers, put slider to full, tried with and without beta/advanced flags and GPU usage won't go above 2-5%

    Any ideas?

    *edit* oh well, apparently it takes an hour before it starts actually folding... you just need to leave it until it kicks in. Strange.
     
    Last edited: 29 Mar 2014
  2. kirk46

    kirk46 Cheesecake Nom Nom

    Joined:
    9 Jun 2012
    Posts:
    1,263
    Likes Received:
    31
    Hmmmm that is a very long time considering the QRB you will lose?

    Did it do it on the follow WU it picked up?

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
     
  3. TaRkA DaHl

    TaRkA DaHl New Member

    Joined:
    15 Mar 2011
    Posts:
    1,635
    Likes Received:
    146
    It sat for about an hour on the same WU and got to about 1% before finally kicking in and actually starting. Something silly like 806PPD from a R290 lol. Now it's running it has managed to get up to 145kPPD.

    Will see what happens when it downloads the next WU, currently doing a 13001 and will be finished in 2 hours.
     

Share This Page