1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newegg

Discussion in 'General' started by Duste, 22 Oct 2006.

  1. Duste

    Duste Sierra my delta, bravo!

    Joined:
    1 Oct 2006
    Posts:
    818
    Likes Received:
    0
    http://newegg.com/

    Does Newegg load properly for you? For some reason, no images from the Newegg servers display on my computer.
     
  2. Stwongbad

    Stwongbad What's a Dremel?

    Joined:
    8 Jun 2006
    Posts:
    536
    Likes Received:
    0
    Nope they are all fine to me
     
  3. Ramble

    Ramble Ginger Nut

    Joined:
    5 Dec 2005
    Posts:
    5,595
    Likes Received:
    41
    Fine and dandy here.
    Maybe something happening over in aussie land?
     
  4. Hazardous

    Hazardous What's a Dremel?

    Joined:
    21 Jan 2004
    Posts:
    2,614
    Likes Received:
    0
    Clear your cache - and cookies as well if necessary, then try it again :idea:
     
  5. Firehed

    Firehed Why not? I own a domain to match.

    Joined:
    15 Feb 2004
    Posts:
    12,574
    Likes Received:
    16
    I'm guessing it was a fluke - it's fine for me (though as always, their site's a bit on the slow side).
     
  6. thomasberger

    thomasberger What's a Dremel?

    Joined:
    18 Oct 2006
    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Maybe they were doing some sort of maintenance to the site at the time but they usually do inform you when these things take place, so perhaps just a temporary glitch?
     
  7. Duste

    Duste Sierra my delta, bravo!

    Joined:
    1 Oct 2006
    Posts:
    818
    Likes Received:
    0
    It's been happening for a week or two now, so it's definately no glitch. I cleared both my cache and cookies, and still no luck. :(
     
  8. Strategy

    Strategy Banned

    Joined:
    19 Jul 2005
    Posts:
    1,359
    Likes Received:
    0
    Using Firefox? Have AdBlock? Have you blocked their image server(s)?
     
  9. Gravemind123

    Gravemind123 avatar not found

    Joined:
    26 Aug 2006
    Posts:
    1,780
    Likes Received:
    0
    I have actually had that problem before too. I just closed Firefox and went back and everything was fine.
     
  10. Duste

    Duste Sierra my delta, bravo!

    Joined:
    1 Oct 2006
    Posts:
    818
    Likes Received:
    0
    Hmmm, the exact same thing is happening with Microsoft.com, not to mention it also didn't work at school, so it's obviously a regional problem. I used a proxy last night, and everything loaded fine. So...wtf? :p
     

Share This Page