1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No appropriate work server was available

Discussion in 'bit-tech Folding Team' started by Ralphie_Lovebucket, 12 Apr 2010.

  1. Ralphie_Lovebucket

    Ralphie_Lovebucket Never Ever Bloody Anything Ever

    Joined:
    8 Apr 2010
    Posts:
    8
    Likes Received:
    1
    Help!
    I'm trying to get the SMP (MPICH) client working on my E6650 @ 3ghz using Windows 7 64 bit.

    I get the following:

    [20:52:41] + Attempting to get work packet
    [20:52:41] - Will indicate memory of 4095 MB
    [20:52:41] - Connecting to assignment server
    [20:52:41] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
    [20:52:42] Posted data.
    [20:52:42] Initial: 0000; + No appropriate work server was available; will try a
    gain in a bit.
    [20:52:42] + Couldn't get work instructions.
    [20:52:42] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
    Waiting before retry.

    Using client version 6.29 (got the MPI is working twice) and the arguments are -smp -verbosity 9
    please can anyone tell me what I am doing wrong??
     
  2. Tesla effect

    Tesla effect AKA ZombieKiller1

    Joined:
    24 Jul 2009
    Posts:
    499
    Likes Received:
    8
    Sounds like a connection problem did you create the firewall exception when installing MPICH?
     
  3. Synay

    Synay What's a Dremel?

    Joined:
    25 Oct 2009
    Posts:
    442
    Likes Received:
    7
    I don't think it's a connection problem on our side Tesla, Look at this:

    [​IMG]

    I'm getting that for last 24 Hours or so. Tried adding all necessary permissions in firewall myself, uninstalled the AVG to have no firewall active, installed again, deleted my client, downloaded new from stanford. Nothing works, any ideas?
     
  4. GingerFox

    GingerFox What's a Dremel?

    Joined:
    15 Nov 2009
    Posts:
    570
    Likes Received:
    18
    I've had that all day tbh:(
     
  5. Ralphie_Lovebucket

    Ralphie_Lovebucket Never Ever Bloody Anything Ever

    Joined:
    8 Apr 2010
    Posts:
    8
    Likes Received:
    1
    Thanks for letting me know.

    It doesn't preclude the fact that I might still have done something wrong though! If the problem ceases for either of you (Synay & Ginger Fox) could you please let me know so I can test again and see if I still have a problem.
    Ta
     
  6. GingerFox

    GingerFox What's a Dremel?

    Joined:
    15 Nov 2009
    Posts:
    570
    Likes Received:
    18
  7. AlchemyFire

    AlchemyFire What's a Dremel?

    Joined:
    22 Oct 2009
    Posts:
    116
    Likes Received:
    1
    I'm having the same problem
     
  8. Synay

    Synay What's a Dremel?

    Joined:
    25 Oct 2009
    Posts:
    442
    Likes Received:
    7
    That's annoying now. Loosing so many points. Out of curiosity - which antivirus/firewall are you guys running?
     
  9. Ralphie_Lovebucket

    Ralphie_Lovebucket Never Ever Bloody Anything Ever

    Joined:
    8 Apr 2010
    Posts:
    8
    Likes Received:
    1
    I'm running Kaspersky 2010 and I must confess, I don't understand it at all!
     
  10. enigmo

    enigmo Kettleboiler Extraordinaire

    Joined:
    13 Apr 2010
    Posts:
    95
    Likes Received:
    0
    Any of my clients that have rolled over today are similarly failing to get new packets.

    As you ask; a/v used is a mix of Symantec Endpoint and MSE. Firewall is centrally managed hardware.
     
  11. Synay

    Synay What's a Dremel?

    Joined:
    25 Oct 2009
    Posts:
    442
    Likes Received:
    7
    It seems to me like the servers are out of WUs. Anyone at CPC have any thoughts on that? Lizard? anyone? :waah:
     
  12. AlchemyFire

    AlchemyFire What's a Dremel?

    Joined:
    22 Oct 2009
    Posts:
    116
    Likes Received:
    1
    I'm running Kaspersky, never had an issue with it before
     
  13. saspro

    saspro IT monkey

    Joined:
    23 Apr 2009
    Posts:
    9,483
    Likes Received:
    294
    I got a SMP an hour or so ago but it was a long wait
     
  14. GingerFox

    GingerFox What's a Dremel?

    Joined:
    15 Nov 2009
    Posts:
    570
    Likes Received:
    18
    Not running a firewall apart fromt he windows one, and avg antivirus. its currently on its #27 retry(N)
     
  15. Vaio

    Vaio What's a Dremel?

    Joined:
    26 Apr 2009
    Posts:
    34
    Likes Received:
    3
    I will lose about 8000 points so far because of this. All my smp clients just manage to finish the wu in time but haven't been able to send the results in.

    Not happy !
     
  16. Tesla effect

    Tesla effect AKA ZombieKiller1

    Joined:
    24 Jul 2009
    Posts:
    499
    Likes Received:
    8
  17. AlchemyFire

    AlchemyFire What's a Dremel?

    Joined:
    22 Oct 2009
    Posts:
    116
    Likes Received:
    1
    Thanks Tesla effect, worked perfectly
     
  18. Synay

    Synay What's a Dremel?

    Joined:
    25 Oct 2009
    Posts:
    442
    Likes Received:
    7
    How come I'm not getting anything? :wallbash:

    Hell, at least I'm getting the second GTS 250 tomorrow, that will offset my frustration a bit. But I'm feeling the withdrawal symptoms here... :)
     
    Last edited: 13 Apr 2010
  19. Ralphie_Lovebucket

    Ralphie_Lovebucket Never Ever Bloody Anything Ever

    Joined:
    8 Apr 2010
    Posts:
    8
    Likes Received:
    1
    The -advmethods with passkey seems to have worked for me too. I seem to have downloaded a WU.

    Thanks Tesla
     
  20. Synay

    Synay What's a Dremel?

    Joined:
    25 Oct 2009
    Posts:
    442
    Likes Received:
    7
    Could someone refresh my memory as to where do you get a passkey?
     

Share This Page