Unable to get work units

Discussion in 'bit-tech Folding Team' started by ArthurBuse, 6 Jun 2016.

  1. ArthurBuse

    ArthurBuse CustomBitChimps member

    Joined:
    26 Apr 2009
    Posts:
    260
    Likes Received:
    15
    For the past 6 days I have been unable to get work units.
    I am using client 7.4.4 on Linux Mint. CPU is an old AMD 8-core. I get lots of log messages like this:
     
  2. DocJonz

    DocJonz Another CPC refugee .....

    Joined:
    24 Apr 2009
    Posts:
    996
    Likes Received:
    23
    Are you running a GPU as well, so that you have the number of CPUs set to 7?
    Prime numbers, and multiples of large primes, are an issue, and 7 has been 'banned'. Try setting the number of CPUs to 6.

    If this is not the case, and you have it set to 8, then I'd delete the slot, save and then re-add a slot.
     
  3. ArthurBuse

    ArthurBuse CustomBitChimps member

    Joined:
    26 Apr 2009
    Posts:
    260
    Likes Received:
    15
    Thanks, that fixed it.
    FAH was folding on 7 cores, leaving one for me as it was set to Medium use. FAH refuses to use my ancient GPU but it is good enough for me as I do not play games. I have now configured it to use 6 cores.
     
  4. Bogdanovki

    Bogdanovki New Member

    Joined:
    10 Sep 2016
    Posts:
    4
    Likes Received:
    0
    I have no trouble getting work units, but I now have 4 work units that could not be sent to the server. 1 Per GPU... . Anyone got any ideas?
     
  5. houch

    houch Member

    Joined:
    26 Mar 2009
    Posts:
    250
    Likes Received:
    5
    im having the same trouble BUT im a novice at this so would like an idiots way to change it, i have a alienware 17 r4 , the gpu is folding but the cpu will not find a work unit
     

Share This Page