1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Graphics GTX460 with an 8400GS

Discussion in 'Hardware' started by pyro1son, 14 Mar 2012.

  1. pyro1son

    pyro1son Linux User!

    Joined:
    18 Aug 2010
    Posts:
    509
    Likes Received:
    8
    I am currently running two screens on my GTX460. Which means it doesn't clock down and i cant use its fully power gaming.
    I recently purchased a 8400GS PCI card to attach the extra monitor and soon another. Both cards work fine on there own, but when trying to work at the same time either i get BSOD or on the rare occasion white horizontal lines of the 8400GS monitor.

    Does anybody know what i need to do to get them to work together?

    Thanks.
     
  2. noizdaemon666

    noizdaemon666 I'm Od, Therefore I Pwn

    Joined:
    15 Jun 2010
    Posts:
    5,929
    Likes Received:
    686
    Maybe something to do with the AMD chipset? I'm not sure to be honest. I'm assuming you haven't connected an SLI bridge? lol
     
  3. pyro1son

    pyro1son Linux User!

    Joined:
    18 Aug 2010
    Posts:
    509
    Likes Received:
    8
    Nope no sli bridge. (no connector on the 8400GS) its very annoying!
     
  4. Atomic

    Atomic Gerwaff

    Joined:
    6 May 2002
    Posts:
    9,646
    Likes Received:
    94
    My guess is a driver issue, have you got the latest drivers?
     
  5. pyro1son

    pyro1son Linux User!

    Joined:
    18 Aug 2010
    Posts:
    509
    Likes Received:
    8
    Yep latest drivers from nVidia
     
  6. Mac_Trekkie

    Mac_Trekkie Source Engine's #1 fan!

    Joined:
    10 Sep 2011
    Posts:
    636
    Likes Received:
    8
    Try backdating a few versions
     
  7. dunx

    dunx ITX is where it's at !

    Joined:
    1 Sep 2010
    Posts:
    463
    Likes Received:
    13
    Install the older drivers for the lower spec card first... worked for my 8800 GTS + GTX 480.

    HTH

    dunx
     

Share This Page