1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PSU -12.00 at -7.26 someone help me.....

Discussion in 'Hardware' started by psYCHopath, 7 Feb 2004.

  1. psYCHopath

    psYCHopath What's a Dremel?

    Joined:
    25 Dec 2001
    Posts:
    309
    Likes Received:
    0
    *edit* I just notice "Electronics" category....Admin/Moderator if this thread belong to there please move it to there....sorry :duh:

    :sigh:

    MBM detected my -12.00 @ -7.26 and -5.00 @ +0.38

    what is the wrong with my board!!!

    currently using
    AMD XP 2200+
    Cooler Master Aero 7+
    Abit KX7-Raid
    WD 80GB JB
    PowerColor ATI 9000 128mb
    Creative Adigy
    Pixelview TV Tuner
    D-Link 538TX

    2x EverCool 120mm (EC12025M12S) DC 12V 0.38A 4.56W

    Enlight 420 (spec )


    can someone please tell me what is happening? :waah:
     
    Last edited: 7 Feb 2004
  2. psYCHopath

    psYCHopath What's a Dremel?

    Joined:
    25 Dec 2001
    Posts:
    309
    Likes Received:
    0
    MBM5 v5.3.5.0
    [​IMG]


    HWiNFO32
    [​IMG]


    Winbond Hardware Doctor v2.70
    [​IMG]
     
  3. Jim_Mcneat

    Jim_Mcneat What's a Dremel?

    Joined:
    20 Jan 2004
    Posts:
    25
    Likes Received:
    0
    Sounds like you got a short somewhere. If your 5 and -12 got mixed up, you'd have 7. And if your -5 got mixed with...umm...your +5, you'd have 0 or close to it. Are you sure you didn't take a bundle of random wires from your PSU and soldered them together? :D

    EDIT: Either that, or your mobo's voltage reporting sucks. It might not actually be those numbers.
     
  4. cpemma

    cpemma Ecky thump

    Joined:
    27 Nov 2001
    Posts:
    12,328
    Likes Received:
    55
    There's nothing wrong with your system, ignore MBM on negative voltages and don't spend any money on the strength of any other readings.

    If the box runs stable, it's OK. :thumb:
     
  5. Highland3r

    Highland3r Minimodder

    Joined:
    25 Jul 2003
    Posts:
    7,558
    Likes Received:
    16
    My -5 and -12 are the same... reported as +2.3 and -1.2 respectively... as metioned if its stable then its fine, +5/12 are ok so no need to worry
     
  6. TMM

    TMM Modder

    Joined:
    12 Jan 2004
    Posts:
    3,227
    Likes Received:
    2
    MBM can't read - voltages for crap.

    according to MBM
    my -12 is -10 and my -5 is -6

    and its says my +5 is at +4 and ASUS PCprobe reads 5.04V
     
  7. psYCHopath

    psYCHopath What's a Dremel?

    Joined:
    25 Dec 2001
    Posts:
    309
    Likes Received:
    0
    :thumb: I'm using the same mobo as yours too Highland3r
    btw what probe are you using for your Abit KX7-Raid board?




    Yup its working fine. Not causing any prob at the moment. :lol:




    What processor are you using?
    Cuz I'm using 2200+ and want to try overclocking. Will post the cpu code ltr.
    I have asked you about your temp before cuz we both are using Aero 7+
     
  8. biff

    biff What's a Dremel?

    Joined:
    8 Jan 2004
    Posts:
    1,253
    Likes Received:
    2
    I had the samething too... MBM isnt so acurate.
     

Share This Page