1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thread Subscription Email Notifications

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by GravitySmacked, 16 Feb 2014.

  1. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    Is anyone else having problems with thread subscriptions on bit-tech; I haven't had an email notification in a while?
     
  2. Teelzebub

    Teelzebub Up yours GOD,Whats best served cold

    Joined:
    27 Nov 2009
    Posts:
    15,796
    Likes Received:
    4,484
    You using IE 11 there's a few BT things that don't work with it
     
  3. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    Nah Chrome. They were working fine until a few days ago.
     
  4. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    Test
     
    Last edited: 16 Feb 2014
  5. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    I've narrowed it down to a problem with my email address; my gmail address works just fine. Admins has there been any changes recently that would cause this?
     
  6. ferret141

    ferret141 Well-Known Member

    Joined:
    18 Oct 2010
    Posts:
    1,305
    Likes Received:
    34
    Possibly email address but also I have noticed that notifications cease if you are inactive on the forum for some time.
     
  7. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    I'm fairly active so it isn't that.

    I've tried several email address on my domains without luck; all I can think of it's an issue between bit-tech and my host, 1&1.

    If any admins want to chime in it would be appreciated.
     
  8. RTT

    RTT #parp

    Joined:
    12 Mar 2001
    Posts:
    14,118
    Likes Received:
    71
    Admins != sysadmins, so we've no idea, sorry... and there's no one to ask about it either. Yay!
     
  9. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    Oh well, not much I can do then apart from put up with it. Thanks for replying anyway.
     
  10. Waynio

    Waynio Relaxing

    Joined:
    20 Aug 2009
    Posts:
    5,712
    Likes Received:
    211
    Not getting updates again myself, makes thread subscriptions pointless.
     
  11. jon4tron

    jon4tron Administrator Administrator

    Joined:
    25 Feb 2014
    Posts:
    48
    Likes Received:
    3
    Vagely remember a problem with server unrelated to bit-tech having problems with sending email to 1&1 before. Turned out to be a DNS issue. Will have a lookie.
     
  12. GravitySmacked

    GravitySmacked Mostly Harmless

    Joined:
    2 Mar 2009
    Posts:
    3,931
    Likes Received:
    72
    That would be great, thanks.
     
  13. Waynio

    Waynio Relaxing

    Joined:
    20 Aug 2009
    Posts:
    5,712
    Likes Received:
    211
    Started getting email updates again after some maintanance on bit-tech the other day, cheers. :)
     
  14. Waynio

    Waynio Relaxing

    Joined:
    20 Aug 2009
    Posts:
    5,712
    Likes Received:
    211
    Well email updates didn't last long. :lol:
     

Share This Page