1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Uploading issues?

Discussion in 'bit-tech Folding Team' started by desertbaker, 1 Jan 2021.

  1. desertbaker

    desertbaker Steady Eddie

    Joined:
    21 Sep 2013
    Posts:
    76
    Likes Received:
    10
    Is it just me? I have a queue of completed WU's that can't be sent. "received short response, expected 512 bytes, got 0". 140.163.4.200 and 210.

    While here, just wish everyone all the best for the New Year, Let's hope the vaccine gets rolled out quickly and effectively.

    3 stored WU's uploaded during the night but one remains despite reboots etc.
     
    Last edited: 2 Jan 2021
  2. DocJonz

    DocJonz Another CPC refugee .....

    Joined:
    24 Apr 2009
    Posts:
    1,131
    Likes Received:
    57
    @desertbaker - I've not had any upload issues in the last day or so.
    On the official forum it looks like at least one other person is having issues with this server at present (it's a relatively new server that they had issues with a few months ago). It will be after the weekend now, I expect, before it gets a reboot.
     
  3. desertbaker

    desertbaker Steady Eddie

    Joined:
    21 Sep 2013
    Posts:
    76
    Likes Received:
    10
    @DocJonz - Had 4 awaiting upload this morning on my newest PC. A reboot cleared 3 but one remains. I wonder if Dave Goodchild is having similar issues which explain his production slowdown? Should I post on the official forum as well?
     
  4. DocJonz

    DocJonz Another CPC refugee .....

    Joined:
    24 Apr 2009
    Posts:
    1,131
    Likes Received:
    57
    If the server is still causing you issues, by all means add a post - you'll want to add it to this post on the Forum
     
  5. desertbaker

    desertbaker Steady Eddie

    Joined:
    21 Sep 2013
    Posts:
    76
    Likes Received:
    10
    Why is life never simple?!

    Tried login on folding@home Support Forum and received "Your account has been manually deactivated and is only able to be reactivated by an administrator".

    Update pm 4 Jan '21: On the WU status page at folding@home I've entered the WU details and discovered they are being credited as soon as they complete. It just looks like the ACK message isn't being received
     
    Last edited: 4 Jan 2021

Share This Page